Om mig

Ett huvud fyllt med tankar och bloggar för att ’lätta på trycket’, men även för att hålla min egen inspiration uppe. Har ofta en känsla av att så mycket saker, tankar, idéer och funderingar behöver komma ut, och pratar mer än gärna öronen av min stackars man, men med hjälp av att skriva försvinner lite av den påtryckande känslan som bildas när det blir för mycket.

Älskar allt som har med fantasy, mystik, medeltid och sagor att göra, och åker på sommarhalvåret ut till olika medeltid/vikingamarknader tillsammans med min man. Jag hjälper honom med den gycklarskola han driver, där vi lär både stora och små gyckleriets olika konster. På kvällarna bjuds det in till en helt annan typ av värld, med eldar som sprakar, mjöd som dricks ur horn och krus, men framförallt helt underbara människor med det mest öppna sinne som går att tänka sig.
När jag inte kan komma ut på marknader förlorar jag mig gärna i serier, böcker eller spel med fantasy/medeltids tema.

Studerar till förskollärare, och har precis påbörjat min fjärde termin. Vid sidan av så fotograferar jag, se min hemsida här. Fotograferandet började jag med 2005, när familjens första digitalkamera inhandlades. Därefter följde 3 år på gymnasiet på Medieprogrammet med fotografisk inriktning, och det har därefter blivit en hel del porträttbilder, bröllop och dop som hamnat framför min lins.

Jag lever även med typ två diabetes sedan ungefär fem år tillbaka. Dagarna är en mindre kamp där blodsockret ska hållas i jämn kurva.

Bor tillsammans med min drömkille Simon, och våra två hundar, 8åriga schäfern Flippa och 3åriga powderpuffen Molly. Hundarna tar upp det mesta av mina vardag, och även min telefons minne för bilder. Vi bor i en lägenhet mellan Arboga och Örebro, en lägenhet som en gång i tiden var apotek och även bageri. Med sina 115 kvm och 2 meter höga fönster och 2.80 m i takhöjd är det en imponerande bostad.
2017-09-02 blev även denna drömkille min man, och vi fick ett otroligt sagobröllop.

Åker även ibland ut till min föräldragård, mitt paradis på jorden, och tar hand om min 22åriga nordsvensk, Eros. På gården finns det även en avelshingst, och några ston, samt tre inhyrda hästar. Just hästar har varit mitt liv sedan jag var barn, och jag fick min första häst som 4åring, sedan dess har det runnit på. Tyvärr är det en del som inte är så stor i mitt liv idag som jag skulle önska, avståndet på 30 minuters bilresa, samt tiden och ekonomin sätter käppar i hjulet, men jag önskar och arbetar mot att komma tillbaka. Det är på en stor bred rygg i skogen som jag trivs som bäst.

Kontakt
mail – kontakt@paulinewirenborg.se
tfn – 073-9656160