Choklad

 

Igårkväll åkte Simon och spelade poker med några vänner, och jag passade på att lura iväg syrran till ICA där vi köpte en konstig samling prylar. Presentpapper, choklad och frukt/bär i massor, med diverse andra föremål.
Resultatet ser ni ovan, där syster har skött en suberb uppläggning, och jag har gått loss med en av mina blixtar och kameran.
Såklart råkade bilderna bli i JPEG-format, då jag mitt under fotograferingen tröttnade på en inställning min kamera lagt sig till med och som vägrat försvinna. Så där och då gjorde jag en grundåterställning, och tänkte inte längre än näsan räcker. Kameran gick tillbaka ifrån RAW till JPEG, och mina redigeringsmöjligheter krympte oerhört, men jag är ändå nöjd med slutresultatet.

 

 

<a href=”https://www.bloglovin.com/blog/18486447/?claim=dwpafmmm582″>Follow my blog with Bloglovin</a>

Loading Facebook Comments ...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.